-ATO BAŞKANI BEZCİ'DEN TOBB BAŞKANI'NA HAYIRLI OLSUN” ZİYARETİ…

-ATO BAŞKANI BEZCİ

BEZCİ: BİR ATO ÜYESİNİN TOBB BAŞKANI SEÇİLMESİ BİZİ GURURLANDIRIYOR”

4 AĞUSTOS 2013-Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, ATO Meclis Başkanı Nuri Gürgür, ATO Yönetim Kurulu üyeleri ve Meclis Başkanlık Divanı, yeni seçilen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret ederek, “Hayırlı olsun” dileklerini iletti.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun makamında gerçekleşen ziyarette konuşan ATO Başkanı Salih Bezci, Hisarcıklıoğlu’nun TOBB’a kayıtlı 1740 delegeden 1734’ünün imzasıyla başkanlığa aday gösterilerek seçildiğini hatırlatarak, bu durumun TOBB çatısı altındaki birlik ve beraberliği sergilemesi açısından büyük önem taşıdığını söyledi. Hisarcıklıoğlu’nun üçüncü kez seçilmesinin TOBB camiasının şahsına yönelik güvenini gösterdiğini kaydeden Bezci, “Bir ATO üyesinin TOBB Başkanı seçilmesi bizi gururlandırıyor” dedi.

Ziyarette konuşan ATO Meclis Başkanı Nuri Gürgür de, Mimar Sinan’ın birbirinden değerli eserler inşa ettikten sonra ortaya koyduğu Selimiye Camii için “ustalık eserim” dediğini hatırlatarak, “Sizin de bu döneminiz ustalık döneminizdir. İnşallah aklınızdaki projeleri bu dönemde gerçekleştirirsiniz” dedi.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu da ziyarette yaptığı konuşmada, TOBB’a bağlı 365 oda ve borsa arasında Ankara Ticaret Odası’nın aynı bir yeri bulunduğunu belirtti.  TOBB Başkanı olarak seçilirken de çalışırken de ATO’nun desteğini her zaman hissettiğini anlatan Hisarcıklıoğlu, “Emeklerinizden dolayı çok teşekkür ederim. Zor bir görev,  bu görevi yaparken Allah utandırmasın” dedi.

Ziyarette, Hisarcıklıoğlu, ATO yönetimiyle yeni dönemde yapılacaklar konusunda görüş alışverişinde bulundu.

 

 



  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli